Galatasaray öldü öldü dirildi! Sarı-Kırmızılılar İstanbulspor karşısında Kerem’in ve Icardi’nin golleriyle geriden gelerek kazandı

Galatasaray öldü öldü dirildi! Sarı-Kırmızılılar İstanbulspor karşısında Kerem’in ve Icardi’nin golleriyle geriden gelerek kazandı

Süper Lig’in 22. haftasının kapanış mücadelesinde Galatasaray sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1 galibiyetle ayrıldı.

GALATASARAY GERİYE DÜŞTÜ

Maçta dakikalar 28’i gösterirken içeriye doğru yapılan ortada Sambissa iyi yükseldi ve Muslera’nın soluna doğru köşeye topu gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL İPTAL, PENALTI

33’ncü dakikada İstanbulspor’da Ali Yaşar’ın attığı gol öncesinde ceza sahasında İstanbulsporlu oyuncunun eline değdiği gerekçesiyle hakem golü iptal etti ve Galatasaray adına penaltı kararı verdi.

KEREM AKTÜRKOĞLU DAMGA VURDU

Karşılaşmanın 36. dakikasında kullanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu skora eşitlik getirirken, yıldız oyuncu 79. dakikada bu kez frikikten golünü kaydetti.

ICARDİ GİRDİ, GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Karşılaşmaya yedek olarak başlayan Icardi ikinci yarının başında Tete’nin yerine oyuna dahil oldu. 67. dakikada golünü de kaydeden Arjantinli’nin attığı gol VAR kontrolü sonrası ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Yıldız oyuncu maçın uzatma dakikalarında kullandığı penaltı vuruşuyla maçın skorunu belirledi.

KIRMIZI KART ÇIKTI

dakikada Mendy, Barış Alper’e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart gördü ve İstanbulspor 10 kişi kaldı.

ANASAYFAYA
DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *