Fenerbahçe ile anlaşan Jose Mourinho’dan gündem olan paylaşım!Futbol

Fenerbahçe ile anlaşan Jose Mourinho’dan gündem olan paylaşım!Futbol

Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile resmen yollarını ayırdı. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile anlaştığına dair resmi açıklama bugün yapılacak.

LONDRA’YA GİDİYORLAR
Ali Koç, Jose Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç, Londra’ya gidiyor. Jose Mourinho ile buluşup Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekler.
ALİ KOÇ ANLAŞMA SAĞLADI
Aziz Yıldırım’ın anlaşma sağladığı bilinen Mourinho ile görüşen Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Portekizli çalıştırıcıyla el sıkıştı. Ali Koç’un Mourinho ile anlaşmasının ardından Aziz Yıldırım-Mourinho görüşmesi iptal oldu.

MOURINHO’DAN ANLAMLI MESAJ
Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.
İşte o paylaşım:

THY’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Türk Hava Yolları’ının İngilizce Twitter hesabından da Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi. Türk Hava Yolları, (THY) dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finali için çektiği reklam filmini yeniden paylaşarak “Jose Mourinho’nun bagajı havaalanında görüldü! Özel biri (Special One) bundan sonra nereye gidiyor? Avrupa’nın en iyileriyle uçun!” ifadeleri kullanıldı.
Jose Mourinho’s luggage has been seen at the airport! Where’s the Special One headed next? Fly with Europe’s best! https://t.co/Z8edkgauwn— Turkish Airlines (@TurkishAirlines) May 31, 2024

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mertens’in ev almaya parası yetmedi!
Aziz Yıldırım’dan Ali Koç yönetimine ültimatom!
Mourinho’nun helikopteri rotasını stadyuma kırdı!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *