Galatasaray’dan son dakika transferi! ‘KAP’ açıklaması yapıldı, lisansı çıkarıldı… Sarı-Kırmızılılar Roland Sallai’yi resmen duyurdu

Galatasaray’dan son dakika transferi! ‘KAP’ açıklaması yapıldı, lisansı çıkarıldı… Sarı-Kırmızılılar Roland Sallai’yi resmen duyurdu

Transferde son saatlere girilirken çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray Zalewski transferinden olumlu sonuç alamamasının ardından kanat takviyesi için rotayı Almanya’ya çevirmişti.
Sarı-Kırmızılılar Freiburg forması giyen 27 yaşındaki Roland Sallai ile görüşürken, yıldız oyuncuyu kısa süre içinde ikna etti.
RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Transfere dair Galatasaray’dan resmi açıklama da geldi. “Sarı-Kırmızılılar’dan yapılan açıklamada Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 euro transfer bedeli ödenecektir.
Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. ” denildi.
SÖZLEŞME DETAYLARI BELLİ OLDU

Galatasaray, Rolland Sallai için Freiburg’a 6 Milyon € + bonuslar şeklinde resmi teklif yaptı. Sarı kırmızılı takım, Freiburg ile Rolland Sallai transferi için 6 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Galatasaray bonservisi dört yıla yayarak ödeyecek. Sarı-kırmızılı takım, Roland Sallai’ye yıllık 2,5 milyon euro civarında maaş ödeyecek.
LİSANSI ÇIKARILDI

Galatasaray, Roland Sallai transferi için TFF’ye lisans bildiriminde bulundu.

Önceki İçerik Sonraki İçerik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *