Buharın gücüyle temizliğin keyfini çıkarın! İşte Karcher buharlı temizlik makineleri

Buharın gücüyle temizliğin keyfini çıkarın! İşte Karcher buharlı temizlik makineleri

Buharlı temizlik makineleri hayatımıza pratik bir çözüm sunuyor. Yüksek sıcaklıktaki buhar, bakterileri ve mikropları yok ederek derinlemesine temizlik sağlıyor. Yılların deneyimi ve teknolojik geliştirmelerle buharlı temizlik konusunda dünya lideri olan Karcher, size hijyenik ve etkili bir temizlik sunuyor. Bebek odalarından banyolara, mutfaklardan döşemelere kadar her köşeyi derinlemesine temizlerken zararlı kimyasallara maruz kalma riskini ortadan kaldırıyor. Yüksek buhar basıncı ve özel tasarlanmış aksesuarları sayesinde en inatçı kirleri bile kolayca çıkarıyor. Kısacası Karcher ile temizlik artık daha kolay, daha sağlıklı ve daha çevre dostu! Kullanacağınız alana göre seçebileceğiniz farklı Karcher buharlı temizleyici modellerini sizin için listeledik.
1. Karcher SC 3 Easyfix Buharlı Temizleyici

Karşınızda Karcher’ın en çok tercih edilen modeli. Bu model, 2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 3,5 bar basıncı ile 75 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 30 saniye gibi kısa bir sürede de kullanıma hazır olur. Su buharının gücüyle deterjansız kir ve lekeleri kolayca çıkarır.
Gücü: 1900 Watt
Ürünü İncele
2. Karcher SC 4 EasyFix Buharlı Temizleyici

Bu model Amazon’da en çok satılan modellerden biri. 2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 3,5 bar basıncı ile 100 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 4 dakikada kullanıma hazır olur. Fayanslar, cam ve ayna yüzeyler, pencereler, aspiratörler, ocak ve fırın temizliği, lavabolar, armatürler, duş kabinleri ve hatta derz araları gibi yüzeylerin temizliği gibi birçok alanda kullanılabilen Kärcher buharlı temizlik makineleri hijyenik ve sağlıklı bir yaşam alanı sağlar
Gücü: 2000 Watt
Ürünü İncele
3. Karcher SC 5 EasyFix Iron Plug Buharlı Temizleyici

2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 4,2 bar basıncı ile 150 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 3 dakikada kullanıma hazır olur. Su buharının gücüyle deterjansız kir ve lekeleri çıkarır, çevre dostu bir seçenektir.
Gücü: 2200 Watt
Ürünü İncele
4. Karcher SC 2 EasyFix Buharlı Temizleyici

Sudan başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan hijyenik temizlik sağlar. 3,5 bar basıncı ile 75 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder.
Gücü: 1500 Watt
Ürünü İncele
5. Karcher SC 1 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

Ufak bir şey benim işimi görür diyenler için ideal bir model. 3,2 bar basıncı ile 20 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 3 dakikada kullanıma hazır olur.
Gücü: 1200 Watt
Ürünü İncele
6. Karcher SV 7 Buharlı Temizlik Robotu

Olmuşken en iyisi olsun diyenler için önerimiz de bu model. 5 kademeli buhar akışı ve 4 kademeli vakum gücüne sahip olan model, sudan başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan hijyenik temizlik sağlar.
Gücü: 2200 Watt
Ürünü İncele
7. Karcher SC 2 Upright EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

2 farklı seviyede buhar kontrolü ile 50 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır olur.
Gücü: 1600 Watt
Ürünü İncele
8. Karcher SC 1 Upright Dikey Buharlı Temizlik Makinesi

1 kademeli buhar ayarı bulunan makine yalnızca 30 saniye içinde ısıtılır ve kullanıma hazır hale gelir. Cırt cırtlı bağlantı sayesinde zemin başlığındaki bezi kirle temas etmeden değiştirmek çok kolaydır. Zemin temizleme bezinin üzerindeki büyük tırnağa basmanız ve cihazı yukarı doğru çekmeniz yeterlidir. Bütçesi kısıtlı olanlar için harika bir seçenek.
Ürünü İncele
9. Karcher SC 2 Deluxe Buharlı Makine

2 farklı seviyede buhar kontrolü ve 3.2 bar basıncı ile 75 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99.99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır olur.
Gücü: 1500 Watt
Ürünü İncele
10.Karcher SC 3 Upright EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

Dikey süpürge tercih edenler için ideal bir model. 3 farklı seviyede buhar kontrolü ile 60 m² alanda bulunan bakteri ve virüslerin %99,99’unu kimyasal kullanmadan tüm yüzeylerde yok eder. 30 saniyede kullanıma hazır olur.
Gücü: 1600 Watt
Ürünü İncele
Kaynak: Onedio

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.
Önceki İçerik Sonraki İçerik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *