Erdoğan’dan Özel’e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK’ya borçlarını ödesin

Erdoğan’dan Özel’e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK’ya borçlarını ödesin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik gelişmelere değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ‘belediyeleriniz SGK’ya borçlarını ödesin’ çağrısında bulundu. Enflasyonla ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı, ‘Milletimiz gönlünü ferah tutsun Türkiye doğru yoldadır ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Daha önce nasıl tek haneye indirdiysek yine başaracağız’ ifadelerini kullandı.Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Yunanistan’ın tüm adımlarını takip ediyor, ihtiyaç halinde müdahalede bulunuyoruz. Bundan sonra da Batı Trakya Türk Azınlığa kol kanat germeye devam edeceğiz. Aynı haklar Kıbrıs Türk halkı için de geçerli. Adalı kardeşlerimize yapılanları unutamayız. Bu süreçler işlenirken Batı sessizliğini korudu. Kıbrıs Türk halkı neredeyse 3 çeyrek asırdır haksızlığa, hukuksuzluğa, ayrımcılığa maruz kalıyor.

Özellikle muhalefetin Türkiye’yi yurt dışına şikayet eden siyaseti bırakmasını önemiyoruz. CHP milletvekilleri Avrupa’da ülke ülke dolaşıp PKK’nın gönüllü avukatlığını yapıyorlardı. 15 Temmuz faillerini aklama görevini de yine CHP üstlenmişti. Türkiye’ye ve Türk siyasetine yakışmayan bu tavrın değişim ifadesi göstermesi, açık şöyleyim muhalefetin normalleşmesi adına kayda değer buluyorum.

Tokalaşmak amacıyla uzatılan eli havada bırakmayız. Son 1 yılda bu yönde önemli adımlar attık. Komşularımızın yanı sıra pek çok uluslararası kuruluşla ilişkilerimizi ilerlettik.

EKONOMİK GELİŞMELER
Ekonomide de sıkıntılarımızın üstesinden geliyoruz. Orta vadeli programda olumlu sonuçlar görmeye başladık. Enflasyonun yavaş yavaş düşmeye başladığını görüyoruz. Sene sonunda hedeflediğimiz yere indireceğiz. Kredi derecelendirme kuruluşları da daha adaletli davranmaya başladı. 11 yıl sonra gelen not artırımı, Türkiye için çok geç kalmış bir adım. Türkiye’nin ekonomik kapasitesi bu oranların çok üzerinde. Milletimiz gönlünü ferah tutsun Türkiye doğru yoldadır ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Daha önce nasıl tek haneye indirdiysek yine başaracağız. Bunu AK Parti ve Cumhur İttifakı’ndan başka yapacak kimse yoktur.

ÖZEL’E ‘BORÇ’ ÇAĞRISI
Buradan CHP genel başkanına şunu söylemek isterim; dürüst siyaset verilen sözlerin arkasında durmayı gerektirir. Tutmadığınız sözlerin mahcubiyetini daha fazla sözler vererek gizleyemezsiniz. Gücünüz yetiyorsa belediye başkanlarınız bedava yapacağız dedikleri ancak 3-4 kez zam yaptıklarının fiyatlarını düşürsünler.

Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin, belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödesin. Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine Bakanlığı’mız kaynağından borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESİ
Türkiye’de bir başıboş köpek sorunu var. Dünyanın hiçbir modern şehrinde göremeyeceğiniz bir durumla karşı karşıyayız. Milletimiz bizden bu sorunu çözmemizi istiyor. Bizim bu isteklere bu arzulara bu feryatlara sessiz kalmamız düşünülemez. Daha önce de ifade ettim, hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın. Bölücü terör örgütünün beşikteki bebeği katletmesine, Gazze’de sayısı 40 bini aşan masum insanın katledilmesine sesini çıkarmayanlar kalkıp da bize merhametten bahsetmesin. Dağdaki eli kanlı katil sürülerine methiyeler düzenler, kimse kusura bakmasın ama bize vicdan ve merhamet nutku çekemez.
“MİLLETE KARŞI SAYGISIZLIK YAPMIŞLARDIR”
Komisyonda kızının acısını yüreğinde taşıyan annenin üstüne yürüyen karakter fukarasının diline en son alacağı kelime merhamettir. Yüreği yaralı bir anneyle empati kuramayan başka canlılarla nasıl kursun. İnsan sevmiyorlar ki bir köpeği nasıl sevsinler. Milletvekiline, hem de yüce Meclis çatısı altında katil diye bağıran da onu getirip o cesareti veren de millete karşı saygısızlık, edepsizlik yapmıştır.
“MECLİS TATİLE GİRMEDEN YASALAŞACAK”
Meclis tatile girmeden Genel Kurul’a sunacak, taşkınlıklara prim vermeyecek, yasalaştırıp sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz. Asla taviz yok, inşallah bu işi bitireceğiz. Teklifin yasalaşması sadece bir başlangıçtır. Bundan sonraki süreç sahiplendirmedir. Ortalığı ayağa kaldıran herkesten başıboş köpekleri sahiplendirme kampanyamızdan destek bekliyoruz.Önceki İçerik Sonraki İçerik

Avukat, ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *